Hem
EN SPECIELL MORSDAGSPRESENT SOM GÖR SKILLNAD
Ladda ner Gåvokortet genom att klicka på bilden
Genom att ge en gåva till Burundi-Hjälpen som morsdagspresent är ni med och gör skillnad mellan liv och död för utsatta familjer i provinsen Rumonge i Burundi. Tack för att du tillsammans med din mor bidrar till en bättre värld!
Varje år infaller mors dag i Sverige den sista söndagen i maj. Vanliga morsdagspresenter är blommor, att bjuda på middag, sötsaker, kanske en upplevelse.
Genom att ge din mamma en välgörenhetsgåva i present på mors dag i år kan du och din mamma göra skillnad tillsammans. Fira mamma och hylla mödraskapet i allmänhet med en betydande present till mors dag.
Köp dagen till ära årets viktigaste morsdagspresent: tillgång till rent vatten som ger en mor och hennes familj ett hopp i sin utsatthet.
Låt din morsdagsgåva rädda liv genom att betala in den på
Swish 123 582 01 05 eller Bankgiro 473-1584.
Då får en kvinna i utsatthet hopp om en bättre framtid för sina barn och sin familj. Därefter får du gärna ladda ned ett fint gåvokort.
Tack för att du genom din morsdagspresent är med och räddar liv!
Med din morsdagspresent ger du inte bara din mamma en speciell gåva på mors dag - du bidrar också till livsviktiga insatser.
Denna morsdagspresent går till en kvinna och hennes familj som lever, ofta under väldigt osäkra förhållanden. Att möjliggöra för en annan mamma att få uppleva sin egen mors dag är kanske bland de finaste gåvor en mor kan ge en annan mor.
Du kan ladda ned ett gåvokort, att skicka vidare till den mamma du vill hylla.
Burundi-Hjälpen