Samarbetet med Second Hand butiker och Kyrkor.
Burundi-Hjälpen är väldigt tacksamma över det samarbete som finns med olika Second Hand butiker och kyrkor i Sverige. Samarbetet ser lite olika ut och fram för allt erhåller Burundi-Hjälpen ekonomiskt bidrag från butiker och kyrkor.
Butikerna kan drivas av en kyrka eller församling i Sverige och andra drivs som en enskild förening. Burundi-Hjälpen presenterar sin verksamhet för de återkomna flyktingarna i Burundi för varje butik.
Flera butiker och kyrkor har stöttat Burundi-Hjälpen sedan starten 2009. Just möjligheten att kunna stödja kontinuerligt är väldigt positivt både för butiken/kyrkan och Burundi-Hjälpen.
Vi vill erbjuda butikerna ett besök där Burundi-Hjälpen i ord och bild gör en grundlig presentation av hjälparbetet i den humanitära katastrof de återförda flyktingarna hamnat i och vad som hänt det senaste året.
Presentationen har varit väldigt uppskattad. Butikerna/kyrkorna får möjlighet att följa med i arbetet och se utvecklingen och sist men inte minst konstatera att pengarna verkligen når fram.
Vill er Second Hand eller kyrka samarbeta med Burundi-Hjälpen?
Kontakta Insamlingsansvarig på
Tel: 070-233 79 41
Burundi-Hjälpen har spännande projekt som behöver ert stöd!
Arbetsutskottet för Burundi uttalar sitt stöd
Vi var samlade torsdagen 17 mars i Filadelfia, Stockholm till Burundi-AU. (Pingstförsamlingarnas arbetsutskott för Burundi).
Vi vet att den hjälp som BURUNDI-HJÄLPEN förmedlar är mycket viktig för att minska den djupa nöd och förtvivlan som finns hos dessa människor som återvänt från Tanzania, där de levt som flyktingar under många år, på grund av inbördeskrigen i Burundi.
Arbetsutskottet för Burundi uttalar sitt stora stöd till den insats som BURUNDI-HJÄLPEN förmedlar. Den har räddat livet på 1000-tals människor! Burundi-hjälpen arbetar snabbt och effektivt genom sin direktkontakt med den lokala församlingen i Mugara, som har personal med den kompetens och erfarenhet som krävs för att hjälpen ska bli så effektiv som möjligt. Församlingen är idag ansvarig för sju (7) hälsovårdscenter som hela tiden ger kvalificerad vård.
Men mat och mediciner kostar! Där kan DU OCH JAG göra vår insats!
Genom att ekonomiskt stödja BURUNDI-HJÄLPEN bidrar vi till att minska detta fruktansvärda lidande och ger människor nytt hopp och en tro på framtiden!
Jesus sa: "Det ni gjort för en av dessa mina minsta, det har ni gjort för mig".
Hälsningar Henry Stålgren Ordförande